De Sprekers.

Empower your IT Legacy. Informatie-ochtend Slim Software Nabouwen.

Frank Langeveld
Slim Software Nabouwen

lees meer

Roland Worms
IT Legacy Transformatie specialist

lees meer

Marc Pieplenbosch
Conceptueel denker IT Legacy

lees meer

Frank Langeveld

Slim Software Nabouwen

Hoe te innoveren met uw IT-legacy.
Visie en strategie rondom moderniseren van uw IT-legacy applicaties mét behoud van identiteit middels Slim Software Nabouwen.

Over Frank
Frank Langeveld is bij Codeless als lid van de directie verantwoordelijk voor commercie en participeert in de legacy-coalitie om met wetenschap, bedrijfsleven en leveranciers de handen ineen te slaan om de legacy bij klanten te vernieuwen naar een onderhoudbare en continu aan nieuwe technologie aanpassend IT-landschap.

Roland Worms

IT Legacy Transformatie specialist

Slim Software Nabouwen met behulp van Record, Analyse & Build
Een demonstratie hoe een verouderd IT-systeem vernieuwd kan worden door een gestandaardiseerde werkwijze en maximaal geautomatiseerd proces.

Over Roland
Roland Worms is oprichter en CTO van Codeless en bedenker van Slim Software Nabouwen. Roland helpt grote organisaties met het transformeren van de bestaande Legacy systemen naar Lean en Cutting-edge Software applicaties.

Marc Pieplenbosch

Conceptueel denker IT Legacy

Van Cobol naar Cloud. Uitfasering van strategisch ERP systeem.
Voor een internationaal handelshuis met een jaaromzet van 1,4 miljard met meer dan 20 jaar opgebouwde IT legacy systemen is de grote overstap naar een nieuw IT landschap een uitdaging van formaat. Een boeiende best practice.

Over Marc
Marc Pieplenbosch is conceptueel denker en is regelmatig betrokken bij diverse IT Legacy projecten. Hij zal met u de casus behandelen waarbij het u straks duidelijk wordt waarom grote organisaties kiezen voor Slim Software Nabouwen methode voor het transformeren van hun complexe strategische ERP systemen.